Merenkulku > Laivakuvaaminen

Mitä filmiä käytätte?

<< < (2/2)

Aleksi Lindström:
Fujin 4-satasta mäkin käytän. En ole koskaan käyttänyt satasta, 2-satasta pari kertaa ja kerran 8-satasta, enkä toista kertaa käytä, koska sitä pitäis ilmeisesti käyttää yöllä. Päiväkuvista ei tullu mitään järkevää... pimeitä ku huit perseessä.

Miran Hamidulla:
Mä pyrin käyttämään 400:sta pääsääntöisesti, mutta hyvällä säällä kuvatessa 200:stakaan ei ole haittaa. Merkistä en ole niin tarkka, kunhan se on vain jonkun tunnetun ja ison firman merkki(Fuji, Kodak jne...) eikä minkään täysin tuntemattoman pikkupuljun merkki. Tällä hetkellä käytän kuitenkin Fujia, kun sitä saa Keravan Anttilassa halpoina 108:n kuvan säästöpakkauksina.

Kenny Leong:
Minä käytän seuraavia filmejä --->yleensä ainoastaan diafilmiä, koska diasta saa parhaimman ns. informaation kuvaa skannatessa(erot pienet silmämääräisesti verrattaessa negaan mut anyway...)

Kodak 100VS: Herkkyys 100 ISO, korostaa todella hienosti värejä ja on päivänvalofilmi. Todella hienorakeinen eli rakeita tuskin huomaa.

Fuji Provia 100 F: Herkkyys 100ISO, hienorakeinen diafilmi ja tarkka, hyvät mahdollisuudet yli/alivalottaa, voi käyttää moneen eri tarkoitukseen esim.maisema tai henkilökuvaukseen.

Värinegatiivifilmit joita käytän(harvoin)
Fuji Superia 100: Herkkyys 100ISO, sopii ulkokuvaukseen, hyvä värintoisto, hienorakeinen.

Iltaisin(yleensä syksyllä/talvella/kevättalvella) kuvaan 400 ISO:n filmillä.Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta