Laivakuvia Saimaalta

Aloittaja Toni Kolhonen, 21.08.2011, 10:58:47

« edellinen - seuraava »

Toni Kolhonen


Toni Kolhonen


Toni Kolhonen


Klikkaamalla löydät lisää kuvia, uusimmat kuvat ovat galleriassa viimeisimpinä.


Pertti Nuottimäki

S/s Mary, Å/f Runn

Ari-Jukka Perkiomaki

Mukava katsella kuvia sisävesiltä.  :)  Hienoja kuvia. :thumb:

Toni Kolhonen

Vekara ja Meteor Saimaan kanavassa 2.12.2016.
Murtaja Meteor, rahtialukset Vekara ja RMS Rahm Lappeenrannassa Riutansalmessa itsenäisyyspäivän yönä.Klikkaamalla kuvia löydät niitä lisää.

Juha Pitkänen

Hyvä kattaus taas kerran.

Toni Kolhonen

Tänään laivojen kuvailua Saimaan kanavassa, pakkaslukema oli -20°C ja -25°C välillä.Lisää kuvia löydät klikkailemalla kuvaa. On siellä yks videokin.

Pertti Nuottimäki

Hienoja näkymiä. Hyvää jatkoa kuvauksille!
S/s Mary, Å/f Runn

Toni Kolhonen

Mälkiän sulun alaporttien uusiminen valmistui ja heti on liikennettä kanavassa. Ensimmäisenä kanavaan puski murtaja Meteor ja sen perässä Idäntien hinaajat Kemi 1 ja Varma sekä proomu Partner. Idäntien porukka kuljettaa kolme säiliötä Mustolan satamasta jonnekkin, säiliöt kuljetettiin eilis iltana ja yönä erikoiskuljetuksena Muukosta. Kuvia klikkaamalla löydät niitä lisää.Laitetaan myös kuva ja kuvalinkki erikoiskuljetuksen kuviin:


Toni Kolhonen

Tänään kuvattiin perinteistä hinaaja tukkilautta yhdistelmää, kuvissa siis hinaaja Olli sekä apuhinaajat Eero ja Karvio, mahtui kuviin myös venäläinen rahtilaiva ST-1352. Kuvaa klikkaamalla löydät jälleen kuvia:


Toni Kolhonen

Sunnuntaina kävin Soskuan sululla kuvaamassa kun Suomen Meripelastusseura ry:n koululaiva PR Jenny Wihuri saapui koulutuspurjehdukselle Saimaalle.Viime yönä Saimaan kanavaa ylös tuli hieman erikoisempi yhdistelmä, R-Towingin hinaajat Jacob ja Ville 1 sekä ruoppauslautta Kuokka-Akseli ja proomu Julle. Kuvat otin Kanavansuulta.Toni Kolhonen

Saimaan kanavassa liikkui vuoden viimeisenä päivänä erikoinen hinaus, rahtialus Cristina siirtyi pois Saimaalta Protectorin ja Meteorin hinaamana. Kuvaa klikkaamalla löydät muutaman kuvan lisää.


Toni Kolhonen