Suosikki ja inhokki varustamoita/laivoja ?? syystä että ??

Aloittaja Kimmo Toivonen, 18.07.2009, 12:50:04

« edellinen - seuraava »

Kimmo Toivonen

Oma suosikki varustamoni on Viking-line ja aivan epä-rationaalisista tunnesyistä,sillä nyt vaan tuli joskus 70-luvun lopulla tuli tehtyä ensimmäiset laivareissut.. Varsinaista inhokkivarustamoa ei minulla enää ole mutta aina viimevuoteen asti en oikein pitänyt Tallinkista,jälleen syynä oli aikamoiset ennakkoluulot,jotenkin koin Tallinkin nousukasmaiseksi ja jotenkin epäilyttäväksi yhtiöksi... Sekin on nyt lieventynyt, tuli sitten viimevuonna mentyä muutama kerta Baltic Princessillä ja ne olivat aivan mukiinmeneviä reissuja itseasissa BP on nyt ehkä juuri se suosikkilaivani,tosin vieläkään en sulata Tallinkin laivojen maalaustyyliä BP nyt vielä menettelee mutta itse en voi sietää Star/Superstar laivojen väritystä ja ulkonäköäkään,siinä siis inhokkilaivani..

Alvar Euro

Oma suosikkini Silja Line :thumb: Tai tallinksilja :deal: joka nimenä tallinksilja ei oikein iske :-\ Inhokkia ei ole oikein vielä kohdalle osunut...
menneet: Silja Europa 16-17.8.2009 Baltic Queen 7-8 .12.09 tulevat : ??

Kimmo Kääriäinen

Suosikki on aina ollut Silja Line ja eiköhän se sama rata ole jatkunut sitten Tallinksiljaan. Inhokkina voinee pitää Viking linea, karsean värityksen  ja "surkeiden" laivojen johdosta.
Kuvia:
kuvia

Teemu Ahonen

Hmmm... Jotenkin on sellainen kutina, että tästäkin aiheesta on pari tusinaa ketjua. ::)
Daa daa daa dalalalala, dalalalala, daa daa daa dalalalalala, dalalalala, daa daa daa dalalalala, dalalalala, daa daa daa daa daa dum daa daa daa.

Jani Nousiainen

Lainaus käyttäjältä: Teemu Ahonen - 18.07.2009, 15:40:04
Hmmm... Jotenkin on sellainen kutina, että tästäkin aiheesta on pari tusinaa ketjua. ::)

On todellakin jo valmiiksi riittävän monta topicia aiheesta.
Matkustajalaivat.com

Tulevaa: Viking XPRS 15-16.8 St. Ola 16.8 Ionis 16.8 Viking XPRS 18.8 Baltic Princess 19-20.8 VikingGrace 20-21.8