Cinderella Helsinkiin?

Aloittaja Timo Selkälä, 12.06.2013, 19:07:27

« edellinen - seuraava »

Juho Halonen

Webbikamerasta näkyy että Cinderella on nyt Helsingin Länsisatamassa.

Kim Helle

#211
Oliskohan bunkraus ? Näytti tankkiauto pyllyttävän juuri sisään.
Päivitys

Tulossa: Mystar 19.4.2024

Menneet: Megastar 30.3.2024

Kimmo Heinonen

Lainaus käyttäjältä: Kim Helle - 31.12.2013, 13:49:59
Oliskohan bunkraus ? Näytti tankkiauto pyllyttävän juuri sisään.

Pienenä anekdoottina: Aamulla kahdeksan aikaan notkuin Finlandian kannella ja kattelin että: jaahas siinä se Cinderella peruuttelee...meni pari sekunttia...ainiin mä oonkin nyt tosiaan länsisatamassa ja kello on tosiaan kaheksan, mitäs tuo täällä tekee :D

no liittynee tähän:

M/S Cinderella charter 29.12.2013-4.1.2014.
Cinderella jää pois liikenteestä Helsingissä klo 15.00 ja palaa liikenteeseen 4.1.2014 klo 18.30.

Toni Ohvo

Tulipa itsellänikin ennen Joulua korkattua Cinderella Tallinnan -reitillä. Ei kyllä ikäisekseen uskoisi alusta, sillä melko siistissä kunnossa oli. Hytti oli todella siistissä kunnossa Europan hytteihin verrattuna. Porukkaa oli noin 1000, mutta ruuhkaa ei missään ollut.

Palvelu laivalla oli todella hyvää ja eri osastoilla oli myös suomenkielistä henkilökuntaa.

Kokonaisuudessaan risteily jätti positiivisen vaikutelman, joten risteilyn jälkeen tuli varattua toinenkin risteilyn Cinderellalle viimeiselle viikonlopulle.

Mikko Valli

Se on sitten tänään viimeinen risteily Cinderellalla edessä toistaiseksi Helsingin päässä. Huomenna sataman sivujen mukaan menossa Landskronaan.

Joonas Vähämäki

Itsekin eilen Cintulta palautuneena (toista kertaa elämässä) ei kyllä voi kuin ihmetellä täällä kovasti kehuttua laivaa. Makuasioitahan nämä kai ovat, mutta erityisesti särähtää se, että suurimman osan mielestä Cinderella on paremmassa kunnossa kuin Europa. No, aika romuksi se on saatu pistää parissa vuodessa, kun en Tallinnan reitillä sitä ole testannut tässä ajassa, jos se on huonommassa kunnossa yleisten tilojen osalta.

Edelleen Europa hakkaa väljyydessä ja moderniudessaan mun mielestä Cinderellan. Kyllähän tuo neljä vuotta ikää laivalla erityisesti tilaratkaisuissa näkyy Europan eduksi. Cinderellalla on paljon ahtaita käytäviä ja ei se Arcadekaan ihan muiden laivojen tasolle pääse. Myös Nöjescafe oli aivan hirveän ankea paikka, vaikea käsittää että se kelpaa tuollaisenaan ruotsalaisille risteilijöille. Myös itseä vaivasi nuo eri remonttien ja aikakausien saumat, aika sekavaa paikoin oli. Myös myymälä oli ahdas ja pieni, kuten muissakin Vikingin paateissa.

Plussana Cinderellalle kuitenkin tuo näköalaportaikon seutu ja Fun Club, molemmat olivat edelleen kohtuullisen tyylikästä osaa laivasta ja varsinkin Fun Clubin alin kerros oikein viihtyisä. Myös Wine & Tapas oli positiivinen kokemus.  Hienoja yksityiskohtiahan tuolla on, siinä mielessä kyllä ehdottomasti paikoin upeampi kuin Europa. En kuitenkaan mitenkään sydäntäni tuonne menettänyt, ei sitä ykköslaivan paikkaa, mitä Europa pitää, ihan herkästi heilauteta :)

Väkeä ei myöskää tainnut kauheasti olla sunnuntailähdöllä, vaikka maanantaina oli loppiainen. Tai sitten kaikki olivat katsomassa Janne Tulkkia Fun Clubissa, koska muuten laiva oli tyhjillään, diskoa myöten yöaikaan.

Jara Röksä

Joo. Janneahan kaikki oli katsomassa. Kyl  Discossakin porukka oli loppu illasta. Mukavasti minusta oli matkustajia. Ei kyl tungosta missään.  ;D

Kimmo Heinonen

Kaikille kokolattiamatto friikeille tiedoksi että vanha matto on nyt jo revitty pois info-aulasta ja osasta näköalaportaikkoa  ;D

Saas nähdä jäikö äskeinen aamiainen viimeiseksi Sintulla nautituksi...  :'(


Robert Rainio

Hei.

Kirjoitan tähän vanhaan lankaan, en ole varma onko tämä oikea tapa, mutta korjatkaa jos olen toiminut väärin.

Cinderella on heinäkuussa Helsingin reitillä. Olen varaamassa matkaa heinäkuun lopulle ja yllätyin lisäpalvelut laivalla kohdassa valitsin saunan ja se antoi varata vain paluumatkalle Gabriellalle. Eikö siis Cinderellalla ole saunat/allaosasto käytössä vai voiko sen varata vain paikanpäältä tms.? Kiitos tietäjät avustanne. Matkalle
siis menen joka tapauksessa, mutta yleensä perinteeseen on kuulunut saunassa käynti laivalla.