Carnival Spiritin kuvaamisesta

Aloittaja Miran Hamidulla, 02.01.2001, 05:23:32

« edellinen - seuraava »

Miran Hamidulla

Masa-Yardsin mukaan Carnival Spiritin suunniteltu koematka on 8.1 klo 10.00, mutta asia ei ole varma, joten telakalta pyydettiin varmistamaan tuo asia aamulla 8.1. Eli Hernesaaren kärkeen vaan kaikki sen kuvaamisesta kiinnostuneet, mutta muistakaa varmistaa tuo asia ennen kuin menette sinne.
Laivakuviani + muita kuvia

19.10 Stena Europe, 24.10 Stena Adventurer, 24.10 Ulysses, 26.10 Stena Superfast VII, 26.10 European Causeway, 27.10 Stena Mersey, 28.10 Superstar

Heikki Helen

#1
Voisi varmaan olla ihan hyvä, jos kaikkien ei tarvitsisi tehdä tuota varmistavaa soittoa telakalle tai millä sen nyt voi ylipäänsä varmistaa. Jos joku on vapaaehtoinen ja viitsisi tuolloin varmistaa tuon asian ja laittaisi siitä viestin tälle osastolle, niin kaikkien ei tarvitsisi tehdä tuota varmistusta...

...eli kuka ilmoittautuu vapaaehtoiseksi...vai ilmoittautuuko ylipäänsä kukaan ?
Nykyään yli 1200 alusta ja 1600 kuvaa ---> http://www.hhlweb.org

laivat

#2
Minä voin soittaa aamulla Masa-Yardsille ja ilmoittaa tänne mahdollisesta muutoksesta. Kuinka moni teistä aikoo pitää vapaapäivän maanantaina? Ainakin minä ja Miran pidämme vapaapäivän ja menemme kuvaamaan Carnival Spiritia.

Heikki Helen

#3
Suunnitelmissa on tulla, mutta se ei ole vielä varmaa, että tulenko.
Nykyään yli 1200 alusta ja 1600 kuvaa ---> http://www.hhlweb.org

Mikko Pätäri

#4
Itsen tulen varmasti.

Antti Ruusu

#5
Tulisin jos ei olis sitä perkeleen koulua...

Arttu Laaksonen

#6
No jos se todella silloin lähtee, niin kyllähän sitä kuvaamaan voisi tulla, telakka kun on vain kävelymatkan päässä koulusta :) Tosin hernesaareen pitäisi sitten tulla bussilla, mutta eihän sekään mikään ongelma ole kun 16 kulkee...kattoo nyt tulenko vai en...
.: FAQ :.

Heikki Helen

#7
Oon tulossa autolla, jos tulen (mikä näyttää aika todennäköiseltä). Eli jos joku tarvii kyydin jostain hietalahden rannan läheltä hernesaareen, niin se ei oo ongelma...
Nykyään yli 1200 alusta ja 1600 kuvaa ---> http://www.hhlweb.org

laivat

#8
Tämähän ei ole ainoa mahdollisuus kuvata Carnival Spiritia, vaan kahdeksas päivä on sen koematka. Laiva luovutetaan vasta myöhemmin keväällä, joten jos joku ei nyt pääse kuvaamaan Carnival Spiritia niin se on mahdollista kuvata myöhemminkin.

laivat

#9
Sain Masa-Yardsin tiedotuspäällikkö Henrik Segercrantzilta uutta tietoa Carnival Spiritin koematkasta. Hänen mukaansa Carnival Spirit siirretään Hernesaaren kärkeen "risteilijälaituriin" viikonlopun aikana ja lähtee koematkalle maanantaina kello 08.00.

Arttu Laaksonen

#10
No sitten sen kuvaaminen ei silloin maanantaina ainakaan oikein onnistu...8:lta on vielä helvetin pimeetä, täytyy käydä viikonloppuna kuvaamassa.
.: FAQ :.

Heikki Helen

#11
Oisko jollain tiedossa mitään arviota milloin tuo alus palaa koeajoltaan ???
Jos silloin voisi kuvata sen...
Nykyään yli 1200 alusta ja 1600 kuvaa ---> http://www.hhlweb.org

Arttu Laaksonen

#12
Niin, tai tietäisikö joku että onko näitä koeajoja tulossa vielä lisää ja jos on, niin milloin?
.: FAQ :.

laivat

#13
Sain tänään sähköpostia Masa-Yardsilta, jossa selvisi että Carnival Spirit palaa koematkaltaan suunnitelmien mukaan torstaina iltapäivällä. He pyysivät varmistamaan asian torstai aamuna soittamalla. Itse en pysty soittamaan torstai aamuna, joten tässä on numero; Anna-Liisa Vatanen, (09) 1942671.

laivat

#14
Olisiko täällä jokin vapaaehtoinen, joka voisi soittaa Masa-Yardsille torstai aamuna ja ilmoittaa täällä moneltako Carnival Spirit palaa koematkaltaan.