Carnival Spiritin kuvaamisesta

Aloittaja Miran Hamidulla, 02.01.2001, 05:23:32

« edellinen - seuraava »

Arttu Laaksonen

#15
Toivottavasti joltain onnistuu. Kävin muuten tänään puolenpäivän aikoihin Hernesaaressa kattomassa että joko ne olis saaneet sen hilattua siihen laituriin...no tietenkään ei, siellä se lojui telakalla, piipusta tuli tosin vähän savua :), mutta ei se mihinkään liikkunut.
.: FAQ :.

laivat

#16
Miran lupasi ilmoittaa asiasta täällä torstaina aamupäivällä noin kello 11.00.

Miran Hamidulla

#17
Carnival Spiritti ei palaakkaan iltapäivällä vaan tuli jo aamulla :(
Laivakuviani + muita kuvia

19.10 Stena Europe, 24.10 Stena Adventurer, 24.10 Ulysses, 26.10 Stena Superfast VII, 26.10 European Causeway, 27.10 Stena Mersey, 28.10 Superstar

Arttu Laaksonen

#18
Harmillista...kävin kyllä jo päivällä pikaisesti lukemassa tämän, mutta kun olin siellä lähettyvillä niin menin sitten vielä kattomaan ja siellähän se oli taas tutulla paikallaan.
.: FAQ :.

Heikki Helen

#19
No onko jollain tarkkaa tietoa milloin alus luovetetaan. Carnivalin sivujen mukaan aluksen neitsytmatka olisi huhtikuussa, mutta olisiko aluksen luovutuksesta tarkempaa tietoa?
Nykyään yli 1100 alusta ja 1300 kuvaa ---> http://www.hhlweb.org

Pekka Ruponen

#20
L-498 eli Costa Atlantica luovutettiin 7 viikkoa koeajon päättymisen jälkeen. Tosin silloin oli kesä, joten L-499:n luovutus voi venyä pidempään. Eli siis maaliskuun alkupuolella, todennäköisesti. Ainakin koeajo sujui kuulemma melko hyvin. Harvoin on koeajolta palattu ajoissa.
Pekka Ruponen

Heikki Helen

#21
Tämän päivän uutisissa oli, että Carnival spirit luovutettaisiin pääsiäisenä.
Nykyään yli 1100 alusta ja 1300 kuvaa ---> http://www.hhlweb.org

Jaakko Ahti

#22
olisko muuten ollut tuolloin torstaina kun Carnival Spirit oli koeajolla n. klo 19.00 Harmajalta telakalle päin menossa. Olin tuolloin Kaivarissa ja merisatamassa lenkillä niin CS meni merellä kohti telakkaa aika lähellä rantaa. Mut en kyllä mee takuuseen että oliko to. Ainakin viime viikolla se oli. Pahus kun pää on hatara ja muisti alkaa mennä :o
Jaakko Ahti

Mikko-Oskari Koski

#23
Carnival Spiritin potkureissa on kuulemma jotain häikkää, joten alus saatetaan lähiaikoina ajaa Vuokin monttuun (siis näin ei kai välttämättä tapahdu, mutta jos, niin...). Pidetään silmät auki ja infotaan heti, kun jotain ilmenee...
"Mikään muu matkailumuoto ei ole niin hermoja lepuuttavaa tällaisena kuumeisena kilpailun, työn ja politiikan kyllästämänä aikana kuin laivamatka"
Carl-Erik Creutz, 1950

Antti Ruusu

#24
JEES!!! Toivottavasti tulis vuokkiin!! Olisko vähän namuu! :D

Last modification: Antti - 02/28/01 at 19:29:03

Pekka Ruponen

#25
Niin, saisihan siitä sitten vähän toisenlaisiakin kuvia... Mutta KMY:n ja suomalaisen laivanrakennuksen kannalta ei TODELLAKAAN ole toivottavaa, että Spiritin luovutus myöhästyy. Eli toivottavasti saavat selvitettyä potkuriongelmat Masan telakalla ja mahdollisimman nopeasti.
Pekka Ruponen

laivat

#26
Soitin äsken Kvaerner Masa-Yardsille ja sieltä kerrottiin, että Carnival Spirit siirretään Vuosaaren telakalle 20.3., ja että Carnival Spirit luovutetaan huhtikuun alussa.

Arttu Laaksonen

#27
Onko muuten mitään tietoa että miten kauan se Carnival Spirit siellä Vuosaaressa viipyy?
.: FAQ :.

laivat

#28
Aion soittaa Masa-Yardsille vielä ennen kuin Carnival Spirit siirretään Vuosaareen ja varmistaa asian, joten voin samalla kysyä kauanko se on Vuosaaressa.