M/S Silver Star myyty Pohjois-Karjalaan

Aloittaja Juha Pitkänen, 03.11.2023, 10:17:22

« edellinen - seuraava »

Juha Pitkänen

Hopealinjat tiedotti asiasta keskiviikkoiltana, muttei kertonut ostajaa. Laiva on jo siirtynyt uuteen omistukseen. Hopealinjojen tietojen mukaan laiva tulee jatkamaan matkustajaliikenteessä, mutta Pohjois-Karjalan maisemissa

Tamperelainen

https://www.tamperelainen.fi/paikalliset/6321829

Lieksan Lehti

https://www.lieksanlehti.fi/

Petteri Lyysaari

Tässä aluksessa on mielestäni vähän sukunäköä surullisen kuuluisalle Blue White Eaglelle, joka erinäisten vaiheiden jälkeen romutettiin Luonnonmaalla. Eaglessa vaan oli komentosilta ohjaamon "katolla" ja se on hieman isompi,lienee samaa ikäluokkaakin.

Kimmo Rantanen

Lainaus käyttäjältä: Petteri Lyysaari - 03.11.2023, 16:44:03 Tässä aluksessa on mielestäni vähän sukunäköä surullisen kuuluisalle Blue White Eaglelle, joka erinäisten vaiheiden jälkeen romutettiin Luonnonmaalla. Eaglessa vaan oli komentosilta ohjaamon "katolla" ja se on hieman isompi,lienee samaa ikäluokkaakin.

Saksassa rakennettuja molemmat, mutta täysin eri kokoluokkaa. Star on sen kokoinen, että Suomesta löytyy monia reittejä, joissa sen voisi työllistää, mutta ikä tietenkin näkyy ja liikennöinti saattaa olla kannattamatonta kun ottaa huomioon remonttien tarpeet, vanhentuneen tekniikan ja polttoaineenkulutuksen.

Juha Pitkänen