Bussinesta laivakuvilla!

Aloittaja Heikki Helen, 06.02.2002, 02:56:17

« edellinen - seuraava »

Heikki Helen

Sain tänä iltana puhelun Ilta-Sanomilta ja he halusivat ostaa multa kuvan Leholasta huomista lehteä varten ja tottakai mä suostuin, varsinkin kun he lupas maksaa mulle 500 markkaa tuosta kuvasta. Eli ei ku huomista Ilta-Sanomaa osteleen.

Onkos muilla ollu tälläistä bussinesta laivakuvilla?
Nykyään yli 1200 alusta ja 1600 kuvaa ---> http://www.hhlweb.org

Matti Kauppinen

Hese, sulla kävi hyvä tuuri. Voipi olla, että ne soittelevat jatkossakin sulle, kun tarvivat kuvia laivoista. Mun ottama kuva Samposta on kerran julkaistu Lapin Kansassa.

Salomon Kaukiainen

#2
Ja syynä IS:n kiinostukseen Leholastahan on se, että laivalla saapui tänä aamuna yhdeksän iranilaista kurdipakolaista rekan perävaunussa Helsinkiin.
"Kuin ulos kuoresta, pois Roihuvuoresta. Jollakseen." (Leevi and the Leavings)

Aleksi Lindström

#3
Muhun otettiin yhteyttä tossa puol vuotta sitten norjalaisesta merenkulku-bisnes lehdestä nimeltä TradeWinds (www.tradewinds.no) ja ne halus ostaa kuvia. Ne on julkasseet muutamia, hinta tosin on vaan 20 $ per kuva mutta ei se mittään, ne aikoo tehdä listan mun ottamista kuvista jotka ne haluaa ostaa ja siinä tulee olemaan kuulemma ehkä parikymmentä nimeä.

Lehti on aika erikoinen, lähinnä hinnan takia. Se ilmestyy kerran viikossa ja yks numero maksaa 90 mk... vuosikerta vajaa 5000 mk... sillä on 59 000 lukijaa yli sadassa maassa. Et jee jee.....

Kenny Leong

#4
Kannattaa aina lukea jostain huolella nämä tekijänoikeusjutut ja ottaa kunnon rahat jos niitä joku toinen haluaa julkaista. tietenkin riippuu kuvan laadusta jne. että kuinka paljon siitä voi pyytää Euroja.